Aktuellt

Gå in och lyssna på

senaste avsnittet av

Starka människor 

Läs mer här

Starka Kvinnor - Turnén

Missade ni Starka Kvinnor utställningen förra året?


Under 2023 turnérar konstnär Elaine Hillerströms med sin utställning Starka Kvinnor runt om i Sverige. Dessa unika verk som aldrig tidigare skapats, lyfter kraften och ljuset hos de avbildade kvinnorna och kommer att ställas ut i en anrik och vacker miljö från norr till söder. De starka kvinnorna visas upp som de drottningar de är i lika vacker miljö.


Utställningen har samtidigt ett viktigt budskap att förmedla till oss alla.

Läs mer om detta här.


Elaine kommer finnas på plats på varje ort och respektive vernissage dag för att berätta mer.


Bidrag/försäljning går efter skatter och avgifter till välgörande ändamål för unga tjejer som behöver en bra start i livet.


Hallstahammar 7-9 april

Gränna 6-26 maj

Avesta 11 juni - 2 juli

Österlén 29 juli - 11 augusti

Sundsvall 1-28 september

Gysinge 30 septermber - 29 oktober

Stockholm 17-30 november


Varmt välkommen!


Varmt välkommen på vernissage och utställning med Weronica Sjöberg och Katarina Eriksson.

Den 2:e September möts vi alla upp för vernissage med Katarina Eriksson och Weronica Sjöberg i ateljé Hillerströms i Västerås.
Portarna öppnas kl 13:00 till ca 19:00.

Det bjuds på fika samt tilltugg.

Utställningen pågår till 30:e September 2023.


Med inspiration från Vedic Art målar Katarina - abstrakt, intuitivt, inkännande, figurativt, detaljerat, pedant, smått och stort. Måleriet är blottande på olika sätt - känslan och energin får styra och uttrycks i färg, mönster och former. Detta gör hennes konst unik - fritt från normer och struktur.


I Weronicas målningar får det inre tala i ett väldigt uttrycksfullt skapande - med former, ansikten, färg och form som berör. Här möter du känslor, tankar och ett färgflöde som är väldigt speciellt och unikt för konstnärinnan.

Varmt välkommen på vernissage och utställning med Shanta Liora.

Välkommen till mitt vernissage

” LEV NU-DÖ SEN”


Jag har verkligen alla regnbågens färger i mig och beroende på dag så skapar jag ur den sinnesstämning jag är i vilket resulterar i helt olika konstverk. Vem vill sjunga samma låt varje dag? Konst för mig i alla former är energier, känslor och uttryck. Det skiftar. Vill du veta exakt vilken stil du får är jag nog inte rätt kreatör för dig.

Är du däremot sugen på en resa in i en värld av färger, former, skevhet, funderingar, drömmar och en värld utan gränser där provokativt eller vackert möter skevhet och mörker. Då har du kommit rätt.


Vi ses den 7:e Oktober på vernissage i ateljé Hillerströms i Västerås. Portarna öppnas kl 14:00 till ca 20:00. Det bjuds på fika samt tilltugg. Utställningen pågår till 31:a Oktober 2023, med möjlighet till privata visningar.


Välkommen på vernissage med

Anita Lindholm.

Anita är född i Finland 1963 och bosatt i Västerås där det går bra att besöka hennes hemma ateljé och se hennes tavlor över en fika. 

Passionen för konsten har funnits sedan barndomen och följt med under livet där måleriet tagits upp på nytt under senare tiden. Inspirationen hämtas från vardagens intryck och glädjen i livet. Anita är autodidakt och målar i akryl och blandteknik. Läs mer på https://anilinart.anitabirgitta.se/


Vernissage - 4:e November kl 14:00 -18:00.

Sedvanlig dryck och tilltugg.

Utställningen pågår till 30:e november med möjlighet till privata visningar utanför ateljéns öppettider.


Varmt välkommen på vernissage och utställning med Elaine Hillerström.


Den 2:e December möts vi alla åter igen för vernissage med Elaine Hillerström i den egna ateljén i Västerås.
Portarna öppnas kl 14:00 till ca 20:00.

Det bjuds på fika samt tilltugg.

Utställningen pågår till 31:a December 2023.


I denna nya utställning möter vi naturens urkraft och element med all dess prakt genom Elaines speciella sätt att måla. Åter igen skapas tankeställare som garanterat tar tag i betraktaren där du får vara med om en mycket speciell resa.

Vårens program 2024 sätts mellan augusti-september 2023 för dem som anmält sitt intresse innan dess.